Seurakunta varautuu Lempäälä-taloon 2,6 miljoonalla eurolla

Lempäälän ev.-lut. seurakunnan kirkkoneuvosto kokouksessa 29. marraskuuta äänestettiin Lempäälä-talon kustannusten sisällyttämistä talousarvioon.

Neuvoston päätös oli, että seurakunta varautuu Lempäälä-talon seurakuntatilojen rakentamiseksi 2,6 miljoonan euron investointiin talousarvion 2017 investointiosassa, mutta samalla etsitään kokonaistaloudellisesti edullisinta rahoitusvaihtoehtoa yhdessä kunnan kanssa hankkeen toteuttamiseksi suunnitteluvaiheen jälkeen. Kirkkovaltuusto päättää lopullisesta rahoitusmuodosta, on  se sitten osakkeiden ostoa tai muuta rahoitusjärjestelyä, vuoden 2017 aikana.

Kirkkoneuvostossa Raimo Sirén (kok.) esitti, että kyseistä määrärahaa ei myönnetä talousarvioon.

Pohjaesitys voitti äänin 10–3. Pohjaesitystä kannattivat Maikki Hämäläinen-Ylikahri (kesk.), Hanna Karojärvi (kesk.), Topi Koiranen (sd. ja vas.), Heini Mäenpää (srk-väki), Mikko Oikarinen, Heidi Salonen (srk-väki), Mikko Vesamäki (srk-väki), Timo Viitanen (srk-väki), Kirsi Wikman (kok.) ja Pauliina Österberg (krist.).

Sirénin  tekemää vastaesitystä kannattivat hänen lisäkseen Asko Ojakoski (srk-väki) ja Asko Siivola (kok.).

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?