Jääsiipiä Herralankoskella

Kari Saarinen kuvasi Herralankosken jääsiivet.

Lempäälän Herralankoskella veden pinnan korkeus on vaihdellut tänä talvena ajoittain melko paljon. Välillä on oltu alhaalla, välillä taas kenties lähellä normaalia. Kun vedenpinta laskee, niin jää alkaa ” kiivetä kiven päälle” muodostaen jäisen siiven.

Viimeisen kolmen viikon aikana näitä jäisiä ” siipiä ” on ollut runsaasti nähtävillä ja niiden kuvaajiakin on riittänyt. Otettuja kuvia on ollut nähtävillä sanomalehdissä ja tv:n ohjelmissakin, mutta varsin paljon myös Facebookissa ja jopa Twitterissä.
Siis suorastaan loistavaa mainosta Lempäälän kunnalle ja Koskireitille.

Kari Saarinen kuvasi Herralankosken jääsiivet.

Kuvat: Kari Saarinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?