Jyry varmisteli nousukarsintapaikkaansa

Lempäälän Jyry jatkoi mainioita otteitaan lentopallon miesten kakkossarjassa lyömällä alemman jatkosarjan pahimman kiistakumppaninsa Aitolahden Riennon kakkossakin Hakkarissa erin 3 – 1. Kolme lisäpistettä tiesi sitä, että Jyry jatkanee hyvin todennäköisesti kauttaan ykkössarjan nousukarsintapudotuspeleissä jatkosarjan voittajana.

– Viimeisestä pelistä Loimaalta pitää napata kaksi pistettä, että pleijaripaikka on satavarma, Jyry-luotsi Kimmo Katajamäki ynnäsi sarjataulukkoa.

Aitolahti-otteluun Hakkariin kokoontunut noin seitsenkymmenpäinen yleisö näki, kuinka vastustaja pelasi avauserän kuin hurmiossa. Iskut lähtivät lujaa, päähakkurina hääri Lempäälän Kisassakin parisen kautta sitten pelannut Keijo Rantala.

– Ekan ja tokan erän tauolla painotimme, että oman torjunnan on saatava muutama onnistuminen ja saadaan vastustajan hurmosta taltutettua. Näin onneksi kävikin, loppupeli oli meiltä hyvää suorittamista. Joukkue on hyvähenkinen, kentällä ei turhaa rypistellä eikä jännitetä, kiitteli Katajamäki suojattejaan.

Jos tai kun pudotuspelit Jyryä kutsuvat, lienee ensimmäinen vastustaja East-Volley Savonlinnasta. Jatkoon pääsee joko kahdella voitolla tai yhdellä voitolla ja niin sanotun kultaisen erän voittamisella.

– Hienohan kausi olisi päättää pudotuspelihuumaa kokien. Jos sinne etenemme, nautitaan panospeleistä täysin rinnoin. Ykkössarjaan emme kuitenkaan ole kurkottelemassa, Kimmo Katajamäki tiivisti.