Jyry matkaa pudotuspelireissulle Savonlinnaan

Lempäälän Jyry kävi vajaamiehityksellä kairaamassa tarvittavan yhden pisteen Loimaalta, kun se kärsi 2 – 3-tappion Jankon kakkosmiehistölle lentiksen kakkosarjassa. Yksi piste riitti Kimmo Katajamäen suojateille saavuttamaan tavoitteen päästä playoff-otteluihin, joihin vastustajaksi osuu Savonlinnan East-Volley.

–Vastustaja tuli pahimmasta päästä, East on kova ja tavoitteellinen joukkue. totta kai pitkä pelimatkakin on haasteellinen. Mutta hyvillä fiiliksillä lähdemme suosikkia haastamaan, kuuluivat valmentaja Katajamäen mietteet.

Jyry oli Loimaalla vajaalla rosterilla, osa joukkueesta jäi yhteensattumusten takia pois, mutta laaja materiaali kesti pienet takaiskutkin. Akseli passari Jonne Haavisto ja sentteri Tapio Hieta tehtaili pelin näyttävimmät kombinaatiot. Kun kolmen erän jälkeen Jyryllä oli koossa kaksi erävoittoa eli tarvittu yksi piste, lässähti joukkueen tsemppihenki ymmärrettävästi siihen.

Jatkopeleistä eteneminen vaatii kaksi voittoa, joten kun East-Volleylla on kotietu, on Jyryn kaavittava Itä-Suomesta voitto. Ensimmäinen ottelu pelataan tulevana viikonloppuna ja kotipelin hetki on maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna.