Kaupin sprintti Lahden tapaan parina

Sprinttihiihtoa harrastettiin sunnuntaina Lahden MM-kisojen lisäksi myös Tampereella. Kaupissa kisattiin ensimmäisen kerran parisprintin Hämeen piirinmestaruuksista.  Pyrinnön kilpailut olivat samalla avoimet kansalliset, ja hiihtotapana oli Lahden tapaan perinteinen.

LeKi:sta oli mukana viisi juniorijoukkuetta. Sarjan P14 piirinmestariksi hiihti kaksikko Leevi LampenAtte Urvanta, toiseksi ylsi pari Roope NiskanenSamuli Jalonen. P10:n kaksikko Aapo NärhiOliver Kaikkonen oli toinen. Kaksikot Ella Noora HaapalehtoOona Kaikkonen (T12) ja Emilia YlilehtoLotta Tolvanen (T10) voittivat.

Hopeasompafinaaleissa Hakkarissa hienosti menestynyt Hetta Niemelä hiihti normaalisti Kangasalan Kisaa edustavan serkkunsa kanssa kakkosiksi joukkueessa Hiiltomiehet. Lahden MM-sprinteissäkin oli puoliksi kisalainen Suomen naiskaksikko: viidensiä Aino-Kaisa Saarinen LeKi ja Kerttu Niskanen Vieremän Koitto.