Keskusta ja perussuomalaiset vaaliliitossa Vesilahdessa

Ehdokaslistoihin muutos: perussuomalaisten ehdokas kuoli

Jan Åhman oli Jappe-koiransa kanssa tuttu näky Lempäälän katukuvassa. Hän keräsi viime kuntavaaleissa 20 ääntä perussuomalaisten listalla.Kuva: Erkki Koivisto

Lempäälän keskusvaalilautakunnan torstaina 9. maaliskuuta vahvistama kuntavaalien ehdokaslistojen yhdistelmä on alustavaa listaa yhden nimen lyhyempi kuolemantapauksen johdosta. Perussuomalaisten ehdokkaaksi lähtenyt Jan Åhman kuoli ennen varsinaisten listojen vahvistamista, ja hänen nimensä on poistettu ehdokaslistalta.

Perussuomalaiset lähtee siten kevään kuntavaaleihin 14:n sijasta 13 nimen listalla.

Yhteensä Lempäälässä on 184 ehdokasta eikä 171 kuten Lempäälän-Vesilahden Sanomat virheellisesti kertoi 8. maaliskuuta.

Pienimmän ehdokasnumeron, kakkosen, sai ehdokaslistan yhdistelmässä ensimmäisenä puolueena olevan Vasemmistoliiton ehdokas Riku Floman. Suurin ehdokasnumero, 185, on vastaavasti Kristillisdemokraattien Timo Viitasella.

Puolueiden järjestys listalla on Vasemmistoliitto (19 ehdokasta), Keskusta (31), Kokoomus (55), Vihreät (15), Demarit (41), Perussuomalaiset (13) ja Kristilliset (10).

 

Kuntavaaleissa Vesilahdessa Keskusta ja Perussuomalaiset ovat vaaliliitossa.

Ehdokkaita on yhteensä tasan 50. Numerolla 2 on Keskustan Markku Ahde ja numerolla 51 SDP:n Riku Seppälä.

Puolueiden järjestys listalla on Keskusta (16 ehdokasta) ja Perussuomalaiset (2), Kristilliset (3), Liberaalipuolue – Vapaus valita (2), Vihreät (3), Kokoomus (19), Demarit (5).

 

Vaalipäivä on sunnuntai 9. huhtikuuta.

Ennakkoon voi äänestää Lempäälässä kolmessa paikassa ja Vesilahdessa kahdessa.

Lempäälän ennakkoäänestyspaikat ovat kunnanvirasto (Tampereentie 6), Ideapark (Ideaparkinkatu 4) ja Sääksjärven kirjasto (Pitkäahteentie 1)  29.3.–4.4.

Vesilahden ennakkoäänestyspaikat ovat kunnanvirasto (Lindinkuja 1) 29.3.–4.4. ja kunnan tekninen toimisto (Kestintie 3) 29.–30.3.

Vesilahden kunnan keskusvaalilautakunta ilmoittaa, että kunnan vaalimainostelineet asetetaan 22. maaliskuuta mennessä Kirkonkylään ja Narvaan K-marketin läheisyyteen ja Ylämäelle Koskenvoiman pihaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?