L-VS:n suuri kuntavaalisivusto aukeaa keskiviikkona klo 12

Lempäälän-Vesilahden Sanomien laaja kuntavaalisivusto avautuu keskiviikkona 15. maaliskuuta kello 12 osoitteessa lvs.fi. Digitaalinen sivusto on avoin kaikille lukijoille. Vaalit ovat näyttävästi esillä paperilehdessä koko vaalikevään ajan. Nostamme esiin vaalien puhuttavimpia kysymyksiä, kiinnostavimpia näkökulmia sekä tietysti äänestäjien, ehdokkaiden ja puolueiden vaalimietteitä.

Digitaaliselle vaalisivustolle keräämme vaalien ajan sisällöt yhdeksi jäsennetyksi kokonaisuudeksi ja samalla raportoimme sähkön nopeudella vaalien ja kampanjoinnin eri vaiheista. Mukana on toimituksen kirjoittamia vaaliaiheisia juttuja sekä tietoa ehdokkaita asettaneista puolueista ja niiden vaaliohjelmista.

Kuntavaalisivustomme sisältää esittelyt kaikista Lempäälän ja Vesilahden valtuustoihin ehdolla olevista ehdokkaista. Jokaisesta ehdokkaasta löytyy ammatin ja vaalinumeron kaltaiset perustiedot, ja lisäksi osa ehdokkaista pitää L-VS:n kuntavaalisivustolla omaa blogiaan. Olemme myös kuvanneet sivustolle videoita, joilla ehdokkaat kertovat itsestään ja omista vaaliteemoistaan.

Tärkeä osa kuntavaalisivustoa on molempien kuntien oma vaalikone. Vahvasti Lempäälän ja Vesilahden näkökulmista suunniteltu vaalikone kattaa paikallisesti tärkeitä teemoja ja kysymyksiä sosiaali- ja terveysalasta elinkeinoelämään ja kuntien elinvoimaisuuteen. Vaalikoneella äänestäjät voivat kätevästi vertailla ehdokkaiden mielipiteitä eri asioista ja pohtia, kuka ehdokkaista olisi itselle sopivin.

L-VS:n digitaalista kuntavaalisivustoa päivitetään aina vaalien jälkeisille viikoille asti. Sivustolta löytyy jatkuvasti uutta ja kiinnostavaa tietoa vaaleista ja ehdokkaista. Kannustamme jokaista lempääläistä ja vesilahtelaista tutustumaan ehdokkaisiin ja käyttämään ääntään vaaleissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?