Suora lähetys Pauhu-pavilijongista 24/7

Suorasta lähetyksestä kerrotaan K-marketin parkkipaikalla useilla kylteillä. Kuva: Katariina Onnela

Keskustan K-Marketin parkkipaikalle on ilmestynyt kylttejä, jotka tiedottavat, että alueella on kuva- ja äänilähetys lempaala.fi -nettisivuille. Hankepäällikkö Lari Laakso kertoo, että kyltit liittyvät Pauhu-pavilijonkiin. Jo Tampereella ollessaan Pauhu-pavilijongissa järjestettiin tapahtumia, mutta Lempäälä laittaa hieman Tamperetta paremmaksi. Lempäälän tapahtumat ovat katsottavina suorina lähetyksinä äänen kera netissä.

Jatkuva suora lähetys Pauhu-pavilijongilta alkaa viikon 11 aikana kunnan nettisivuilla. Lähetyksessä on myös ääni, mutta Lari Laakso kertoo, että se kuuluu kunnolla vain äänenvahvistimella. Useamman kyltin ripustuksella varmistetaan, että kuvan ja äänen lähetys on kaikilla tiedossa. Kamera on kohdistettu vain Pauhu-pavilijonkiin.

Pauhu-pavilijongin voi varata käyttöönsä nettilomakkeella. Vapaat ajat on nähtävissä Timmi-palvelun varauskalenterista . Käytöstä ei peritä vuokraa. Kunta tarjoaa varaajalle sähköt, mutta esimerkiksi äänentoistolaitteet ja luvat jäävät tapahtumajärjestäjän hoidettaviksi. Varaaja saa käyttöönsä esimerkiksi kaukosäätimen valojen säätöön ja lippusiimaa. Lippusiimalla alueen voi rajata niin, ettei autoja parkkeerata Pauhun eteen. Tarvittavat avaimet voi noutaa kunnan palvelupisteestä.

Pauhussa saa järjestää esimerkiksi esityksiä, puheita, näytelmiä, teatteria ja stand upia. Sen sijaan sallittuja eivät ole myynti, ruuanlaitto, tulenteko ja ilmoitusten kiinnittäminen seiniin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?