Salibandyn C2-ikäluokan SM-mitaleita Vesilahteen

Samuli Suonsivu ja Niko-Petteri Ketola pelasivat hienosti yhteen tehden pronssipelissä joukkueelle kaksi maalia.

Poikien C2-ikäluokan SM-pronssimitalit ratkaistiin lauantaina 8. huhtikuuta Espoossa. Vastakkain pelasivat Espoon Oilers ja Nokian KrP. Vauhdikkaan ja hyvätasoisen pelin vei nimiinsä Nokian KrP selvin numeroin 10–5. Nokian KrP:ssa pelaa kaksi vesilahtelaista nuorta, Niko-Petteri Ketola ja Samuli Suonsivu.

Pojat ovat Vesilahden Visan kasvatteja ja jatkavat vesilahtelaista salibandymenestystä.

– Pronssi oli joukkueelle hieno saavutus. Putoaminen hyvän taistelun jälkeen finaalista häviten EräViikingeille otteluvoitoin 1–2 oli pettymys, mutta tästä jäi mukavasti poltetta ensi kauteen, toteaa joukkueen valmentaja, vesilahtelainen Kari Ketola.