Ilves löi Loiskeen arktisissa oloissa

Ilmanala nousi isoon rooliin Tampereen Ilveksen reservijoukkueen ja Sääksjärven Loiskeen välisen jalkapallon kolmosdivarin ottelussa. Keskiviikkona 26. huhtikuuta vallitsi kylmääkin kylmempi luoteistuuli, nollaa hipoja lämpötila ja lumikuurot terästivät Vuoreksessa käytyä ottelua.
Ilves pääsi avausjaksolla myötätuulen turvin karkaamaan 4 – 0-johtoon, jonka se nippanappa säilytti Loiskeen raivokkaasta takaa-ajosta huolimatta. Loppulukemat olivat 4 – 3 Ilveksen eduksi.
Ilveksen kakkosjoukkue koostuu nuorista pelaajista, joiden harjoittelupohja on vankka. Ilvestä tuki lisäksi kokenut liigajyrä Jaakko Juuti ja myös pakki Martti Haukiojalla on kokemusta maan pääsarjasta.
Loiskeen peli oli avausjaksolla tahmeaa, mikä isolta osin johtui karseista olosuhteista. Toisella jaksolla tuuli avitti Loisketta ja niin alkoi myös hyökkäyspelissä tapahtua. Matias Riikonen, Tomi Lahtinen rankkarilla ja Teemu Hannula toivat osumillaan Loiskeen lähelle, mutta tasoitukseen saakka ei sääksjärveläisten yritykset kantaneet.
Kahdesta pelistä Loiskeella on vielä pistepussi avaamatta, mutta peliesitykset lupailevat jatkossa parempaa. Perantaina 5. toukokuuta ottelut jatkuvat, kun Loiske kohtaa Sääksjärvellä TPV/2:sen.
Avausottelun loiskelainen maalintekijä Nokiaa vastaan oli Juho Mäkiniemi, eikä Matias Riikonen.