Myllyrannan tapahtumapuisto tuli jäädäkseen

Lempäälän Karuselli järjestää Myllyranta-rockin kahdesti tapahtumapuistossa. Kuva: Erkki Koivisto

Lempäälän kunnan täyttäessä viime vuonna 150 vuotta juhlavuotta juhlistettiin muun muassa avaamalla Myllyrannan tapahtumapuisto Kirkkojärven rannassa kaikelle kansalle. Elävöitetyssä puistossa avattiin jäätelökioski ja puistoon rakennettiin esiintymislava. Yhdistyksille tarjottiin mahdollisuus varata puisto erilaisille tapahtumille. Avajaisia vietettiin 5. kesäkuuta, ja koko kesä aina syyskuun alkupuolelle oli täynnä pop-up-tapahtumia.

Myllyrannan tapahtumapuisto on mitä ilmeisemmin tullut jäädäkseen. Puistoa on täksikin kesäksi varattu hyvin eri tapahtumille. Jo alkukesästä näyttää siltä, että Myllyrannasta löytyy kesän mittaan jokaiselle jotakin.

Puisto- ja muokkausjumppaa järjestetään  maanantai-iltaisin. Kesäkävelylle pääsee Myllyrantaan neljä kertaa, jokaisena tiistaiaamuna kesäkuussa

Myllyrannan kesä alkoi jo toukokuussa. Varaslähdön Myllyrannan tapahtumapuistossa otti Lempäälän elävän musiikin  yhdistys Lempäälän Karuselli ry. järjestämällä Myllyranta-rockin lauantaina 27. toukokuuta. Hyvänä kakkosena puistoon ehtivät Lempäälä Sportin nuoret urheilijat esittelemällä lempääläläisille uutta urheilumuotoa, Archery tagia tiistai-iltana 30. toukokuuta.

Maanantaina 19. kesäkuuta heti aamusta Myllyrantaan voi suunnata perhepiknikille. Lauantaina 5. elokuuta  puistossa on luvassa musiikillinen piknik. Iltakymmeneen kestävä Myllyranta-rock kajahtaa toisen kerran ilmoille lauantaina 2. syyskuuta.

Myllyrannan tapahtumapuiston kesän päättää lauantaina syyskuun 9. päivä pidettävä Suomi 100– Pohjola Norden -juhlaristeily sekä pohjoismaisten yhteislaulujen tilaisuus.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?