Koppanen pokkasi Samsungin

Kaikkien Pirkanmaan Lehtitalon lehtien täystilaajien kesken arvottiin viime viikon maanantaina Samsung Galaxy A5 2017 -mallinen, kullanvärinen puhelin. Arpaonni suosi Akaan Seudun tilaajaa Sanni Koppasta, jolle palkinnon voittaminen tuli täytenä yllätyksenä.

Akaan Seudun tilaaja Sanni Koppanen oli iloisesti hämmästynyt arpaonnestaan. Hän voitti Pirkanmaan Lehtitalon kaikkien täystilaajien kesken suoritetussa arvonnassa Samsung Galaxy A5 -kännykän. Kuva: Leena Nyysti

– Täytyy sanoa, että olen iloisesti hämmästynyt, että onni suosi. En edes tiennyt olevani mukana arvonnassa, Koppanen kertoo.

Näin arvokasta palkintoa Koppanen ei muista voittaneensa koskaan. Kaksi kirjapalkintoa ja konvehtirasian hän kertoo voittaneensa viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Uusi Samsung-kännykkä on vasta toinen Koppasen älypuhelin. Hän aikoo ottaa sen käyttöönsä heti, kun saa vanhasta Nokian Lumiastaan siirrettyä sim-kortin ja tiedot uuteen kännykkään.

– Ensimmäiseksi täytyy vaihtaa tuo Radiolinjan sim-kortti uuteen puhelimeen, Koppanen nauraa vitsaillen.

– No ei se ihan niin vanha ole.

Vanhasta kännykästään Koppanen ei aio ainakaan ihan heti luopua, vaan pitää sitä varapuhelimena. Android-käyttöjärjestelmä on hänelle entuudestaan tuttu Samsungin tabletista, jolla hän on lukenut juttuja Digilästä. Mobiilisovellus päätynee myös uuden kännykän ohjelmien joukkoon.

Uuden kännykkänsä ja Kokkolasta saapuneiden vieraidensa kanssa Koppanen lähti viettämään sateista kesäpäivää Tarttilaan Visavuoren museolle.

– Ja sitten menemme FinnLean ja ruokakaupan kautta takaisin mökille Tyvijärvelle. Jos ei sada paljon vettä, niin laitamme mölkkykisan käyntiin. Uidaan, saunotaan ja savustetaan kala, Koppanen kertoo päivän suunnitelmista.

Teksti: Leena Nyysti

Kuva: Leena Nyysti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?