Liuha sairaanhoitopiirin hallitukseen

Tuukka Liuha (KESK) Lempäälästä tuli valituksi Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitukseen.

Tuukka Liuha (KESK) Lempäälästä on valittu varsinaiseksi jäseneksi Pirkanmaan sairaanhoitopiirin 11-jäseniseen hallitukseen.

Sairaanhoitopiirin hallitusta johtaa alkaneen valtuustokauden, 2017–21, Leena Kostiainen (KOK) Tampereelta. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Ilpo Sirniö (SDP) Tampereelta. Tarkastuslautakunnan puheenjohtajana toimii Pekka Anttila (SDP) Tampereelta.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuuston uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Pekka Järvinen (SDP) Valkeakoskelta. Ensimmäinen varapuheenjohtaja on Jari Andersson (KOK) Sastamalasta ja toinen varapuheenjohtaja Arja Rinneaho (VIHR) Pirkkalasta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?