Kirjasto valmistuu helmikuun loppuun mennessä

Vesilahden uuden kirjaston työmaa etenee jälleen. Elokuun lopussa Vesilahden kunta otti haltuunsa kirjaston työmaan. Työt olivat tuolloin viivästyneet noin puoli vuotta ja työmaan pääurakoitsija oli jättänyt yrityssaneeraushakemuksen.

Nyt työt kirjastomyömaalla etenevät niin, että kirjaston kerrotaan valmistuvan helmikuun loppuun mennessä. Valmistumisen jälkeen se kalustetaan käyttöön.

Työmaalla tehdään parhaillaan pihan maanrakennustöitä, jotka valmistuvat marraskuun loppuun mennessä. Kirjaston maalämpökaivot on tilattu ja ne asennetaan lokakuussa viikkojen 41–43 välillä.

Sisätöitä uudella kirjastolla tehdään koko ajan ja väliseinien muuraus käynnistyy viikon 38 aikana. Viimeistään viikolla 47 pitäisi olla tehtynä lattiavalut ja ovien sekä ikkunoiden asennukset.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>