Äänestä ilotulitus Vesilahteen

MLL Vesilahti järjestää 3. joulukuuta perinteisen koko perheen joulunavaustapahtuman, Tonttumetsän. Tänä vuonna yhdistys haluaa huipentaa tapahtuman ilotulitukseen Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Tonttumetsä järjestetään tunnelmallisessa vanhan Pappilan pihapiirissä ja sinne on vapaa pääsy. Tapahtumassa on perheille yhteistä puuhaa ja ohjelmaa: tonttujumppatuokio, poniajelua, heijastinsuunnistustehtävä, tontunbongausarpajaiset, makkaranpaistoa, kuorolaulua ja askartelua. Joulupukkikin vierailee tapahtumassa. Tajoiluna on lämmintä mehua ja pipareita.

Tonttumetsä on mukana Nivean stipendiäänestyksessä, jossa voi äänestää tapahtumalle 500 euron stipendin. Stipendin saavat kolmekymmentä eniten ääniä saanutta tapahtumaa. Vesilahdessa mahdollisella stipendillä järjestetään Tonttumetsän yhteydessä ilotulitus.

Äänestää voi osoitteessa https://www.radionova.fi/kilpailut/nivea-665?t=114 26. lokakuuta asti ja niin monesti kuin haluaa.