Loiske taipui tappioon Hyvinkäällä

Hyvä ja energinen alku kantoi Sääksjärven Loiskeen futsalmiehistöä avausjakson ajan Hyvinkäällä ykkösdivaripelissä paikallista PS Villaa vastaan. Toisella jaksolla jaksavammat hyvinkääläiset karkasivat 5 – 2 (2-2)-voittoon ja nappasivat koko pistepotin plakkariinsa. Kun avausjaksolla Loiske hävisi kotikentällään FC Raumalle 0 – 5, on kauden alku ollut oranssipaidoille aika lailla odotetun vaikea.
Loisketta on riivannut paha loukkaantumissuma, mutta myös joukkueen läjääminen jäi myöhäissyksyyn. Tuore päävalmentaja Aki Lehtinen on joutunut raapimaan päätään ahkerasti miettiessään, mistä löytyy kymmenkunta tervettä ja ykkösdivaritasoista pelimiestä kokoon.
– Hyvinkään ottelu oli askel parempaan suuntaan. Lähdimme passiivisella taktiikalla liikkeelle, joka tepsi etenkin avausjaksolla hyvin, kommentoi Lehtinen vieraspelin antia.
Hyvinkäällä Loiske avasi terävästi, kun kovakutinen Eeli Huotari onnistui maalinteossa jo 6. minuutilla. Hyvinkään tehokaksikko Tomi Kohonen ja Xhevdet Zegiri olivat terävllä pelipäällä ja loiskelaispuolustukselle liian kärkkäitä. Kohonen teki kolme osumaa ja Zegiri kaksi. Loiskeen toisesta maalista vastasi puolikuntoisena varvasmurtuman jälkeen pelannut Markus Sairiala.
Villa sai heti toisen jakson alussa johtomaalin, joka osaltaan lamautti Loisketta. Ajoittain kuumaksikin muodostuneessa pelissä jaettiin kaksi ulosajokorttiakin. Villan Zegiri ja Loiskeen Teemu Heinonen passitettiin punakorteilla pelistä ulos.
Loiskeen haasteet jatkuvat vaativina, sillä Hakkarissa joukkue johtaa pohjoisen joukkueet Raahen ja Oulun perättäisinä päivinä.
– Kokoonpanomme kanssa on painia tulevaan tuplaviikonloppuun, Hyvinkään rosteristakin on pari kaveria poissa, harmitteli Lehtinen.