Edustajat nimetty ehdolle valtuustoon

Pertti Pirhonen on vammaisneuvoston ehdokas osallistumaan Lempäälän kunnanvaltuuston kokouksiin. Kuva: Eero Pilviniemi

Lempäälän kunnanhallitus on päättänyt esittää kunnanvaltuustolle, että Lempäälän nuorisovaltuuston, seniorineuvoston ja vammaisneuvoston edustajille myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus valtuuston muissa kuin suljetuissa kokouksissa.

Vaikuttamistoimielimet ovat valinneet omat edustakansa. Nuorisovaltuuston edustaja valtuuston kokouksissa olisi Matias Mäkiranta, seniorineuvoston Maikki Hämäläinen-Ylikahri ja vammaisneuvoston Pertti Pirhonen. Varsinaisen edustajan ollessa estynyt kokouksiin voisi osallistua hänen varajäsenensä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?