Parkkipaikkatilanne ratkaistava terveyskeskuksessa

Jos kunnan strategia on ”Kyllä”  kuntaa kehitettäessä, niin nyt on paikka näyttää tämän tahtotilan todenperäisyys.

Olin menossa lääkäriin. Etsin epätoivoisena autolleni parkkipaikkaa. Kello riensi. Varattu aika lähestyi.

Kirjoitin harmistani Facebookiin ryhmälle lempääläiset. En arvannut minkä laajuiseen ongelmaan olin törmännyt. Viestien määrä oli valtaisa. Asiaan on saatava joku ratkaisu ja nopeasti.

Voitaisiinko kunnassa harkita seuraavaa: Kunnanviraston työntekijöille neuvotellaan autopaikat ns. Hyvärisen nykyisin Sireenin alueelta. Siellä on valmiiksi tehty autopysäköintialue. Näin saataisiin nykyään K-Hallin  alueelle autonsa jättävien kunnanvirastossa asioivien ja Lempostuvassa kokoontuvien ihmisten autoille parkkitila Vanhan Aseman alueelle.

K-Hallin alue voitaisiin varata terveyskeskuksen henkilökunnalle. Ja näin saataisiin terveyskeskuksen asiakkaille tarvittavaa paikoitustilaa läheltä palvelupistettä.

Lähelle terveyskeskusta asiakkaitten pitää voida päästä: äitejä lapsineen, ikäihmisiä kremppoineen ja yleensä sairaita ihmisiä, koska ovat lääkäriajan tilanneet.

En väitä, että ko. toimin saataisiin parkkipaikkaongelma pois päiväjärjestyksestä, mutta helpotusta aika vähin kustannuksin kuitenkin ja nopeasti.

Kahden tunnin parkkiaika ja kunnasta joku kiertämään ko. alueita.

 

Maikki Hämäläinen-Ylikahri

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>