Parkkipaikkatilanne ratkaistava terveyskeskuksessa

Ylläolevalla otsikolla Maikki Hämäläinen-Ylikahri kirjoitti mielipidepalstalla 17.1. lehdessä. Mielipiteessä oli hyviä ideoita ja ajatuksia keskustan ja terveyskeskuksen paikoitusongelman ratkaisuksi. Nämä ajatukset kannattaa päättäjien punnita.

Tuntuu surkuhupaisalta, että kuntalaiset vastustavat parkkitaloa, vaikka melkein jokaisessa perheessä nykyisin on kaksi autoa, joten parkkipula lisääntyy keskustassa.

Tein kuntapäättäjille jo yli 20 vuotta sitten esityksen siitä, että terveyskeskuksen parkkialueelle rakennetaan toinen taso. Maastoa katsoessa parkkitaso nousisi melko vähän Tampereentien yläpuolelle. Maisemointi ei olisi ongelma, kun suunnitelma tehdään huolella. Ajorampit vievät alueesta jonkin tilan mutta näin saataisiin parkkialuetta 80–90 % lisää. Tässä lisäpohdintaa Maikin ajatuksille.

Jouko Varpukoski

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?