Koreasta kotiutunut Välimäki voitti Hämeenlinnassa

LeKi:n hiihtäjät ottivat neljä ykkössijaa lauantaina 24. helmikuuta  Hämeenlinnan Hiihtoseuran kansallisissa.

10-vuotissarjalaisten kakkosella oli nopein LeKi:n Aada Ylilehto.  14-vuotiaissa Hetta Niemelä voitti tiukan kolmosen kisan reilulla sekunnilla.

Naisten vitosella selkeäksi ykköseksi hiihti Sanni Alatalo. Sarjan M35 kympillä paras oli Markus Välimäki. Aika olisi riittänyt kakkossijaan sarjassa M18 ja voittoon M20:ssä, miesten yleisessä sarjassa viitossijaan. Välimäki ahkeroi ennen Hämeenlinnan kilpailuja Korean olympialaisissa Suomen maastohiihtojoukkueen suksitestaajana ja huoltajana. Päivittäin kertyi testihiihtoa noin 40 kilometriä, joten ihan kylmiltään ei Sääksjärven moniliikkuja kilpailuun mennyt.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.