Unkarilaisvieraita Lempäälän VPK:n juhliin

Lempäälän unkarilaisen ystävyyskunnan Tapolcan valtuuskunta kunnioittaa läsnäolollaan Lempäälän VPK:n 90-vuotisjuhlia VPK:n ja Lempäälän kunnan kutsumana. VPK:n 90-vuotisjuhlaan osallistuu kuusi henkilöä. Lempäälään saapuvat apulaispormestari József Lévai, Tapolcan projektitoimiston johtaja Tamás Parapatics, kaupunginsihteeri Mária Anita Németh, Tapolcan kehitysyhtiön johtaja Elza  Ilkovics sekä paikallisen palokunnan  edustajina Raposkan kunnan pormestari ja entinen palopäällikkö Albert Bolla ja puoliso Edit Bolla, joka on myös Tapolcan Suomen ystävien piirin puheenjohtaja.

Vieraat saapuvat helteiseen Lempäälään keskiviikkona ja majoittuvat Vaihmalan Hoviin.

Torstaina ohjelmssa on tutustuminen Ideaparkiin ja saunomista Mikkolan savusaunalla Lempäälän Suomi-Unkari -seuran jäsenten kanssa.

Perjantaina vieraille esitellään Virta-kampusta ja Idea-huoneella Nova Lempäälä -hanketta. Illallisen vieraat nauttivat Lempäälän kunnan ja VPK:n edustajien kanssa.

Lauantaina vieraat seuraavat VPK:n palokuntamarssia ja osallistuvat juhlaan Manttaalitalolla. Illalla on luvassa illanvietto saunomisineen Merunlahdessa.

Tapolcalaiset osallistuvat sunnuntaina 20. toukokuuta ennen kotiinpaluutaan jumalanpalvelukseen ja laskevat seppeleen sankarihaudalle.

Kaikkiaan 19 lempääläläistä palomiestä lähtee vastavierailulle seuraavana keskiviikkona Tapolcaan juhlimaan palokuntien ja kuntien välistä 40-vuotista ystävyyttä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?