Beach volley -taiturit kokoontuvat perjantaina Hääkivelle

Hääkiven beach volley -areenat alkavat olla maakunnan kuuluja pelipaikkoja, väkeä on käynyt tänäkin alkukesänä iskemässä palloa ympäri Pirkanmaata. Kahdella kentällä santa on pöllynnyt useana iltana ja viikonloppuisin kiitettävästi.

Perjantaina 29. kesäkuuta kenttäalueen valtaavat kilpapelaajat, kun järjestyksessään toinen Hääkivi beach volley -turnaus käydään kahdeksan osaavan parin kesken. Mukana on muun muassa LeKistä tuttuja pelaajia, kuten Sten Kruuda, Tommi Roininen ja nuoremmat kaartin Tomi Perkiö sekä Joni Siermala. Myös Mouhijärven beach-pyhäkön kovia pelureita on mukana, joista mainittakoon kokenut ”biitsi”-kettu Jyri Linnikko sekä nuoremman pään Oskari Vuorinen ja Jussi Timonen. Pelit alkavat kello 17 ja paikalla on makkarapuffetti.