Liikennerikkomuksia Lempäälässä viikonloppuna

Lauantai-iltana puoli yhdeksältä poliisi pysäytti saamansa ilmoituksen perusteella Helsingintiellä noin 30-vuotiaan miehen, jonka ajoi autolla haparoivasti. Huumepikatestissä miehen veressä havaittiin huumaavia aineita. Lisäksi autosta löytyi pieni määrä huumausainetta sekä kaasusumutin, joka rinnastetaan laissa ampuma-aseisiin. Miehelle määrättiin rangaistukset rattijuopumuksesta, kulkuneuvon oikeudettomasta kuljettamisesta, huumausainerikoksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ampuma-aserikoksesta.

Miehellä oli jo entuudestaan voimassa oleva ajokielto. Tämä oli vuoden sisällä jo neljäs kerta, kun kyseinen henkilö saatiin kiinni luvattomasta kulkuneuvon kuljettamisesta.

Lempäälässä niin ikään lauantai-iltana, ennen yhtätoista, vuonna 1971 syntynyt mies ajoi henkilöautolla mittavaa ylinopeutta valtatie 3:lla. Alueella suurin sallittu nopeus oli 120 kilometriä tunnissa, mutta mies ajoi peräti 177 kilometrin tuntivauhtia. Tampereen suuntaan ajamassa ollut kuljettaja määrättiin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta väliaikaiseen ajokieltoon, ja hänen ajokorttinsa takavarikoitiin.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.