Pohjoistuulikaan ei lamannut rantalentopalloilijoita

Titaanien temmellystä nähtiin Hääkivellä, kun LeKistä tutut Sten Kruuda (vas.) ja Tommi Roininen ottivat yhteen beach volley-turnauksessa. Kuva: Antti Raunio

Hääkiven beach volley-kentille osui perjantaina 29. kesäkuuta yksi alkukesän koleimmista päivistä, kun pohjatuuli tohasi puuskissa viimaisesti, eikä lämpömittarikaan jaksanut kivuta kuin inasen yli kymmenen asteen. Karuista olosuhteista huolimatta saatiin erittäin kovatasoinen turnaus läpivietyä, vaikka osallistujalista kutistui lopulta ennakkoon ilmoittautuneista kahdeksasta viideksi pariksi.

Varsinkin kärkikolmikko pareista esitti aivan kansallisen kärkitason pelaamista, pallot elivät pitkään ja paikallla olut yleisö näki huipputason puolustus- ja isku-suorituksia solkenaan. Ennakkosuoksikkiduo Sten Kruuda–Jyry Linnikko kahlasi kaikki neljä peliä voitokkaasti ja uusi vuoden takaisen turnausmestatuutensa. Parhaiten pani heille kampoihin taitava parivaljakko Tommi Roininen–Jani Antola.

– Kovia pelejä olivat kaikki neljä, mutta Kruudaa ja Linnikkoa vastaan ratkaisi se, että me teimme hitusen enemmän virheitä ja Stenin hyökkäysvoima oli myös omaa luokkaansa, kommentoi turnauksen jälkibanketissa Tommi Roininen.

Kolmannaeksi tulivat mouhijärveläiset kansallisia turnauksia ahkerasti kiertävät Oskari Vuorinen–Jussi Timonen, neloseksi niin ikään Häijäästa kotoisin olevat veljekset Juuso ja Joonas Tulonen ja vitoseksi vammalalaiset Arttu Lehtimäki–Tuomas Tihumäki.