Kolme jatkoon: Vesilahti haastatteli kuusi kunnanjohtajaehdokasta

Vesilahti valitsee seuraajan eläkkeelle jäävälle kunnanjohtaja Erkki Paloniemelle. Kuva: Erkki Koivisto

Vesilahti haastatteli perjantaina 17. elokuuta kuutta kunnanjohtajaehdokasta. Jatkoon ja soveltuvuustesteihin valittiin Kuhmoisten kunnanjohtaja Anne Heusala, Pirkanmaan liiton projektipäällikkö Riku Siren ja Pälkäneen kunnan hallintojohtaja Tuomas Hirvonen.

Vesilahden kunnanjohtajan valintaa valmisteleva haastattelutyöryhmä oli valinnut kuusi henkilöä haastatteluun.

Haastattelukutsun saivat hallintotieteiden maisterit Ritva Asula-Myllynen Tampereelta, Hilkka Hakala Karstulasta, Anne Heusala Kangasalta, Tuomas Hirvonen Tampereelta, Annu Kuusisto Kangasalta ja Riku Siren Tampereelta.

Vesilahti valitsee seuraajan eläkkeele jäävälle Erkki Paloniemelle.

Vesilahden kunta ja Lempäälän-Vesilahden Sanomat järjestävät kunnanjohtajaehdokkaiden paneelin maanantai-iltana 3. syyskuuta.

Kunnanjohtajaksi oli Vesilahdelle peräti 36 hakijaa: hallintotieteiden maisteri Ritva Asula-Myllynen Tampereelta, hallintotieteiden maisteri Hilkka Hakala Karstulasta, hallintotieteiden maisteri Teemu Heinonen Tampereelta, valtiotieteiden kandidaatti Timo Helander Helsingistä, hallintotieteiden maisteri Anne Heusala Kangasalta, hallintotieteiden maisteri Anitta Hietaniemi Forssasta, hallintotieteiden maisteri Tuomas Hirvonen Tampereelta, kasvatustieteiden maisteri Merja Holkko Karvialta, filosofian maisteri Petri Huida Lappeenrannasta, insinööri YAMK Ilkka Jokinen Järvenpäästä, hallintotieteiden maisteri Matti Kannus Kangasalta, hallintotieteiden maisteri Riina Kivistö Lempäälästä, henkilöstöjohtaja Hanna-Mari Koivisto Nokialta, upseerin tutkinnon suorittanut Matti Koli Vesilahdelta, filosofian kandidaatti (ylempi korkeakoulututkinto) Ari Koskinen Vehmaalta, hallintotieteiden maisteri Annu Kuusisto Kangasalta, kauppatieteiden maisteri Raimo Laaksonen Turusta, kauppatieteiden maisteri Janika Lanne Pirkkalasta, hallintotieteiden maisteri Suvi Liljeqvist Pirkkalasta, kasvatustieteiden maisteri Hanna Lähteenmäki Helsingistä, hallintotieteiden maisteri Kari Maijala Ylöjärveltä, filosofian tohtori Päivi Merjonen Jyväskylästä, hallintotieteiden maisteri Mauno Mäkiranta Honkajoelta, hallintotieteiden maisteri Anna-Mari Orava-Keskimaa Iittalasta, hallintotieteiden maisteri Riku Rekonen Tampereelta, hallintotieteiden maisteri Pia-Christina Roth Tampereelta, hallintotieteiden maisteri Aleksi Saukkoriipi Lempäälästä, hallintotieteiden maisteri Riku Siren Tampereelta, hallintotieteiden maisteri Maarit Takala Tampereelta, oikeustieteen maisteri Simo Takalammi Tampereelta, insinööri (YAMK) Kari Tasala Forssasta, yhteiskuntatieteiden maisteri Satu Tietari Säkylästä, sotatieteiden maisteri Lari Toikka Lempäälästä, oikeustieteiden maisteri Taneli Tuomaala Oulusta, hallintotieteiden maisteri Tiina Vilkuna Tampereelta ja osastoesiupseeri Mikko Westersund Kouvolasta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?