Pakkasessa kilpailtiin ja ei kilpailtu

Sanni Alatalo ja Valtteri Niskanen (96) ottivat hyvät asemat jo Kaupin startissa. Kuva: Antero Korhonen

Kaupissa Tampereen Hiihtoseuran yhteislähtökisoissa lauantaina 26. tammikuuta LeKin kolmesta osallistujasta Sanni Alatalo voitti kympin liki puolella minuutilla. Eetu Tolvanen hiihti toiseksi M20-äsarjan kympillä. Yleisen sarjan 15 kilometrillä Valtteri Niskanen hiihti omastakin mielestään mukiinmenevästi viidenneksi.

Oulun Haukiputaan Virpiniemessä paukkupakkanen runteli veteraanien SM-hiihtoja. Pakkanen pysyi koko ajan vähintään 20 asteessa eli aikuisten pakkasrajalla ja tuuli lisäsi kylmävaikutusta. Puolet ilmoittautuneista jätti starttaamatta. Myöskään LeKi:n luottohiihtäjä Esa Seppä ei riskeerannut terveyttään, vaan tyytyi monen muun lailla hiihtelemään ilman lappua hyvin pukeutuneena. Arto Hakala hiihteli Sepän kanssa lämpimästi pukeutuneena Virpiniemessä hissukseen.

Antero Korhonen

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.