"Tuon sinne savuntuoksua ja kunnon räyhäkästä hiiligrillimenoa ja meininkiä"

Arto Rastas tiimeineen vetämään Laukon kartanon ravintolaa

Keittiömestari Arto Rastaan vetämä kesäravintola avautuu Laukon kartanossa 4. kesäkuuta.

Lempääläinen keittiömestari Arto Rastas on kutsuttu vastaamaan Laukon kartanon ravintolasta.

– Laukko kehittää kulttuuritarjontaansa koko ajan. Mielestäni on hienoa, että samalla myös ruokatuotetta halutaan kehittää entisestään ja tarjota asiakkaille uusia ruokaelämyksiä jatkossakin, toteaa Arto Rastas iloisena.

Rastas on arvostettu ja palkittu keittiömestari, jolla on pitkä kokemus myös kartano- ja kesäravintoloista Villa Hakkarista Tyrvään Pappilaan. Hän lupaakin Laukkoon laadukasta mutta rennolla otteella valmistettavaa ja nautittavaa ruokaa, jossa kotimaiset ja lähituottajien raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa.

Varsin maltillisesti hinnoiteltujen pöytiin tarjoiltujen annosten ohella luvassa on runsas alkupalapöytä. Kokit valmistavat ruokaa myös ulkosalla grillaten.

– Tuon sinne savuntuoksua, kunnon räyhäkästä hiiligrillimenoa ja meininkiä. Niin, että tarvittaessa saadaan vaikka puolikas sika grilliin makaamaan, Rastas kuvailee innostuneena.

Laukon suosittujen kesätapahtumien volyymi on kasvanut parissa vuodessa niin suureksi, että ne vaativat jo kartanonrouva Liisa Lagerstamin ja hänen miehensä Jouni Minkkisen täyden työpanoksen. Oli luontevaa etsiä sopiva yhteistyökumppani ruokatuotteesta vastaamaan.

– Haluamme tarjota elämyksiä niin taide- kuin ruokasarallakin, korkealaatuisuutta joka tavalla. Mielestäni yhteistyö Arto Rastaan kanssa on tilaisuus yhdistää kaksi laadukasta brändiä, Lagerstam toteaa tyytyväisenä.

Arto ja Katja Rastas palkittiin hiljattain PRO Yrittäjä -palkinnolla. Kesäravintola avautuu heidän vetämänään 4.6. ja sulkeutuu syksyllä 1.9. Ryhmille avoinna tilauksesta 1.5.– 30.9.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.