Tangomarkkinoiden karsintakilpailu Ideaparkissa – Ideapark-juoksu siirtyy

Ideapark-juoksu siirtyy sunnuntaille 26.5., koska lauantaina Ideaparkissa järjestetään Tangomaraton-tapahtuma. Kuva: Antti Raunio

Ideaparkin kauppakeskus on tapahtumapaikkana yhdelle Tangomarkkinoiden karsintakilpailulle. Tangomaraton-tapahtuma järjestetään Ideaparkissa lauantaina 25. toukokuuta. Samana päivänä piti alun perin olla Ideapark-juoksun, mutta Tangomaratonin vuoksi juoksua siirretään yhdellä päivällä sunnuntaille 26. toukokuuta.

– Ideaparkille tarjoutui hieno tilaisuus olla tapahtumapaikkana Tangomaratonille, joka on suuren mittaluokan virallinen Tangomarkkinoiden karsintatapahtuma. Tätä tapahtumaa ei voida muun muassa televisiointisopimusten takia järjestää muulloin kuin Ideapark-juoksulle alun perin suunniteltuna päivänä. Jotta Ideapark-juoksu saa tarvitsemansa puitteet, päädyttiin siirtämään juoksu seuraavalle päivälle, kertoo Ideaparkin kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola.

Tangomaratonilla karsitaan kilpailijoita Tangomarkkinoiden semifinaaleihin. Kaikkiaan tangomaratonilla ääneen pääsee peräti 64 laulajaa. Loppukilpailu pidetään Seinäjoella heinäkuussa.

Ideapark-juoksun tapahtuma ei juuri muutu, vaikka juoksupäivä siirtyy sunnuntaille. Juoksutapahtuma haluttiin pitää keväässä, joten yhden päivän siirrolla minimoitiin isommat muutokset.

– Aikataulullisesti ainoastaan kolmen kilometrin matkojen lähtö siirtyy puolella tunnilla eteenpäin. Muuten aikataulut, reitit tai hinnat eivät muutu siirron vuoksi, pohjustaa kilpailupäällikkö Jenni Tamminen.

– Tänä vuonna tapahtumassa on mukana Janni Hussi vetämässä alkulämmittelyä ja juontamassa, ja uusitut reittisuunnitelmat ovat olleet jo alustavassa testissä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.