C-pojille lentiksessä SM-finaalipaikka

Vuosien tauon jälkeen nähdään lempääläinen poikalentopallojoukkue SM-finaaliturnauksessa. Lempäälän Jyryn C-pojat valtasivat kokeneen valmentajansa Reijo Härikän johdolla finaalipaikan Sääksjärvellä pidetyssä välieräturnauksessa. Finaaliturnaus käydään huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna Kuortaneella ja sinne matkustaa maan 12 parasta joukkuetta ikäluokassa 2004–05 syntyneet.

Välieräturnauksen panos oli, että kaksi parasta etenee finaaliin. Jyry hoiti tärkeimmän kannon kaskessa heti avausottelussa eli Karkkilan tyylikkäästi. Kun Alahärmänkin sakki kaatui selvin lukemin, oli viimeiseen otteluun selkeä tilanne, että sekä Vantaa että Jyry pääsevät jatkoon. VanLe otti Jyrystä niukan 2–1-voiton.

Jyryn joukkueessa on kymmenkunta poikaa ja Härikän ohella taustavoimina häärivät joukkueenjohtaja Alex Lassila sekä apuvalmentaja Jukka Lassila. Trio Kalle Nieminen–Atte Korkola–Aki Tuomivaara on saanut kovuutta pelaamalla ikäluokkaa vanhempien pelejäkin B-nuorissa ja Sääksjärven välieräturnauksessa he olivat isossa roolissa.