Maakuntavaltuusto valittiin kaksivuotiskaudeksi

Pirkanmaan liiton kuntien edustajainkokous valitsi maanantaina 8. huhtikuuta maakuntavaltuuston uudestaan jäljellä olevan kunnallisvaalikauden ajaksi 2019–20, koska sote- ja maakuntauudistus ei ole toteutunut suunnitellussa aikataulussa. Maakuntavaltuustossa on 61 jäsentä.

Kukin jäsenkunta valitsi kuntien edustajainkokoukseen yhden jäsenen kunnassa asuvaa alkavaa 10 000 asukasta kohden, kuitenkin enintään kolme jäsentä.

Järjestely tehtiin siksi, että viime kunnallisvaalien jälkeen kesäkuussa 2017 kokoontunut kuntien edustajainkokous valitsi maakuntavaltuuston jäsenet ja varajäsenet lyhyemmäksi kaudeksi, vuosiksi 2017–18.

Pirkanmaan maakuntavaltuuston jäsenet (ja varajäsenet) 2019–20 Lempäälästä ovat Pauliina Alenius vihr. (Anita Huhtala), Kirsi Kallio ps. (Olavi Saarelainen) ja Tuula Petäkoski-Hult sd. (Hannu Tiensuu) sekä Vesilahdesta Kristiina Pispala kok. (Tapani Pietilä).

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.