Sanna Marin johtaa Akaassa

Sanna Marin on saanut Akaasta 398 ääntä, kun äänistä on laskettu hieman yli puolet.

Demarien Sanna Marinilla on vahva kannatus Akaassa. Kun äänistä on laskettu hieman yli puolet, Marin johtaa Akaan äänitilastoa 398 äänellä. Toiseksi eniten Akaasta on ääniä saanut akaalaisehdokas Hannu Järvinen (sd), 267.

Marin on näillä näkymin uusimassa eduskuntapaikkansa, kuten myös valkeakoskelainen kokoomusehdokas Pauli Kiuru, joka on saanut Akaasta 247 ääntä.

Ohessa muut eduskuntaan menossa olevat ja heidän äänimääränsä Akaassa:

Pia Viitanen (sd, 209 ääntä), Sami Savio (ps, 198 ääntä), Ilmari Nurminen (sd, 169 ääntä), Anna Kontula (vas, 130 ääntä), Sofia Vikman (kok, 100 ääntä), Marko Asell (sd, 90 ääntä), Sari Tanus (kd, 88 ääntä), Jukka Gustafsson (sd, 82 ääntä), Anna-Kaisa Ikonen (kok, 76 ääntä), Veikko Vallin (ps, 75 ääntä), Jouni Ovaska (kesk, 69 ääntä), Satu Hassi (vihr, 67 ääntä), Arto Satonen (kok, 57 ääntä), Sakari Puisto (ps, 49 ääntä), Arto Pirttilahti (kesk, 33 ääntä), Iiris Suomela (vihr, 17 ääntä), Anne Nyman (vas, 14 ääntä).

Marko Asell (sd) on palaamassa takaisin eduskuntaan. Asell menestyi myös Viialan yhteisnäiskoulun 9.-luokkalaisten nuorisovaaleissa.

 

Jukka Gustafssonin juttusilla Toijalan torilla puoluetoveri Timo Saarinen (vas.).

 

Anna Kontula (vas) emmännöi Viialan Eläkeläisten eduskuntavierailua vuonna 2015.

 

Kansanedustaja Pia Viitasen mielestä pääradan ongelmista on pidettävä nykyistä enemmän ääntä.