Mitalijuhlissa biletettiin Finlandian, Mansesterin ja Lempäälän mieskuoron tahdissa – fiilistele tunnelmia juhlakuvista

– Upea tunnelma ja ihmisistä näki, että he viihtyivät. Väen paljous kertoo, että asia kiinnostaa ja koskettaa. Itselleni oli lempääläisenä suuri kunnia päästä esiintymään, kertoi mitalijuhlassa Sankarit-kappaleen esittänyt muusikko Henry Kuronen.

Ideaparkissa pidetty mitalijuhla oli täynnä erilaisia artisteja, kuten Mansesteri, DJ ILG, Pauli Hanhiniemi ja Mariia Herckman. The Royal Swedish Ballet’ssa esiintyvä Heidi Salminen hurmasi yleisön balettiesityksellään Finlandian aikaan.

– Olihan se jopa hieman hämmentävää, että oliko se kaikki todella meitä varten. Oli kyllä upea tilaisuus, kaikin puolin mukava ja Markon kanssa sitä arvostimme, kun lavalla sanoja vaihdoimme, Jenni Hiirikoski kertoi seuraavana päivänä.

Fiilistele vielä mitalijuhlia Lempäälän-Vesilahden Sanomien toimittajien kuvien avulla: