Marika Hyvärisestä Pirkanmaan Lehtitalo -konsernin myyntijohtaja ja Valtteri Kujansuusta SUN Radion ohjelmapäällikkö

Valtteri Kujansuu ja Marika Hyvärinen
Valtteri Kujansuu on nimitetty SUN Radion ja FUN Tampereen ohjelmapäälliköksi. Marika Hyvärinen on valittu Pirkanmaan Lehtitalo -konsernin myyntijohtajaksi. Samalla Pirkanmaan Lehtitalon neljä paikallislehteä sekä radiokanavat SUN ja FUN tiivistävät yhteistyötään.

Myynnin ja esimiestyön osaaja Marika Hyvärinen on nimitetty Pirkanmaan Lehtitalon ja Radio SUN Oy:n myyntijohtajaksi 19.8.2019 alkaen. Uusi myyntijohtaja vahvistaa konsernin myyntiorganisaatiota, joka toimii neljässä paikallislehdessä ja kahdella radiokanavalla.

Tarkoituksena on tuoda Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtiä ja samassa omistuksessa olevaa SUN Radiota lähemmäksi toisiaan erityisesti myynnin johdon kannalta. Lehtien ja radion tiivistyvä yhteistyö tuo mukanaan mainostajille uusia tuotepaketteja, joissa lehti-, radio- ja digimainonnan mahdollisuudet kohtaavat. Yhteensä Pirkanmaan Lehtitalon neljä paikallislehteä sekä radiokanavat SUN ja FUN tavoittavat viikoittain jopa 200 000 ihmistä eri kanavissa.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme monimediallista mainontaa printissä, verkossa ja radiossa. Samalla myyntiorganisaatiomme voimistuu entisestään, kertoo toimitusjohtaja Olli Sirén.

– Olen innolla mukana tässä muuntuvassa mediaympäristössä, jossa näen paljon uusia mahdollisuuksia. On hienoa päästä hyödyntämään Pirkanmaan Lehtitalon ketteryyttä ja monipuolisuutta, kuvailee myyntijohtaja Marika Hyvärinen.

Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtiä ovat Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Sydän-Hämeen Lehti ja Ylöjärven Uutiset. Radio SUN Oy:n radiokanavia ovat Radio SUN ja FUN Tampere. Pirkanmaan Lehtitalo on Radio SUN Oy:n pääomistaja.

Valtteri Kujansuu ohjelmapäälliköksi kehittämään radion sisältöjä paikallisella otteella

Sun Radion pitkäaikainen juontaja Valtteri Kujansuu on valittu Radio SUN Oy:n ohjelmapäälliköksi 19.8.2019 alkaen. Uuden ohjelmapäällikön tehtävänä on kehittää yhtiön kahden kanavan SUN Radion ja FUN Tampereen sisältöjä erityisesti paikallisesta näkökulmasta.

SUN Radion tavoitteena on olla entistä paikallisempi radiokanava ja pirkanmaalaisten suosikki. Ainutlaatuista paikallista sisältöään kehittää myös FUN Tampere erityisesti Ilves-yhteistyön ja jääkiekkosisältöjen muodossa.

– Olen saanut tehdä vuosien varrella molempien kanaviemme kaikkia vakiohjelmia, ja nyt on aika soveltaa kirkastuneita visioita käytäntöön. Jo lähiaikoina tarjoamme ohjelmapuolella jotain täysin tuoretta, Valtteri Kujansuu väläyttää.

Pirkanmaalla kuuluva SUN Radio ja Tampereella kuuluva FUN Tampere alkavat samalla tehdä entistä tiiviimpää sisältöyhteistyötä pääomistajansa Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtien kanssa.

– Konsernin kanssa tiivistyvä yhteistyö tarjoaa kaikkien kuuntelijoidemme, uusien ja vanhojen, palvelemiseen poikkeukselliset mahdollisuudet, kertoo Valtteri Kujansuu.