Olli Nieminen ja Iida Valkama Lempäälän tennismestarit

Miesten kaksinpelin finalistit; Olli Nieminen (vas.) ja Timo Sinkkonen. Kuva: Timo Reunanen

Perinteiset ulkokenttien Lempäälän tennismestaruudet ratkottiin Sääksjärven kentillä. Turnauksessa jaettiin mestaruudet kaikkiaan kahdeksassa eri sarjassa. Kisat järjestettiin Lempäälän Tennisseuran ja Lempäälän kunnan Liikuntapalvelujen yhteistyönä.

Miesten kaksinpelissä Olli Nieminen uusi vuoden takaisen mestaruuden. Tasokkaassa loppuottelussa Nieminen selvitti neljä ottelupalloa ja voitti kovan pelitaustan omaavan Timo Sinkkosen lukemin 6-4, 3-6, 13-11. Nelinpelissä pari Juha Pärkkä/Olli Nieminen otti voiton 6-4, 6-2 parista Pasi Pirskanen/Jussi Ylönen.

Naisten kaksinpelin voitti ensimmäistä kertaa vielä juniori-ikäinen Iida Valkama, joka tasaisessa loppuottelussa löi Tanja Kulmalan. Ottelu päättyi lukemissa 7-6, 5-5 harmillisesti keskeytykseen.  Nelinpelissä pari Elisa Pelttari/Lili Kihn oli tiukassa loppuottelussa paria Mervi Vuorinen/Ene Härkönen parempi lukemin 4-6, 6-2, 12-10.

Miesten harrastajasarjassa parasta peliä esitti Pyry Lohi, voittaen finaalissa Paulus Kalliorannan 7-6, 6-4. Senioreitten M60-sarjassa Ilari Laiho oli paras ja voitti loppuottelussa Arto Heinosen kahdessa erässä 6-4, 6-3.

Hienoja otteluja käytiin myös juniorisarjoissa. Vanhempien poikien lohkopeleissä parasta peliä esitti Totti Lehtonen, seuraaviksi sijoittuivat Matias Kivitalo ja Valtteri Vuorio. Nuorempien poikien loppuottelussa Arttu Uimonen voitti Alex Stewartin.

Kilpailunjohtajana toiminut Timo Reunanen summasi kisat:

– Turnaus oli tasaisen tasokas. Vanhojen konkarien lisäksi kilpailuun osallistui myös mukava määrä aivan uusia pelaajia. Ilahduttavaa oli lisäksi parin pelurin comeback kisakentille.