Jutta Menestrinan upea vesihiihtokausi sai jatkoa Dohan paahteessa: mitali kaulassa kotimatkalle

Jutta Menestrina hyppäsi Dohassa komeasti hopealle. Kuva: Suomen Vesihiihto ja Wakeboard ry

Lempääläinen vesihiihtäjä Jutta Menestrina huipensi hienon kautensa Dohassa kisatuissa Beach Games -kisoissa 14. lokakuuta. Jo aiemmin EM-pronssia vesihiihdon hypyissä tällä kaudella napannut Menestrina jatkoi vahvaa menoaan.

Alkukisan jälkeen Menestrina oli neljäs. Finaalissa lempääläinen kuitenkin venyi hienosti hyppäämällä 49,3 metriä.

– Sillä kohtaa näytti, että Jutta jää viidenneksi, koska hyppääjiä oli vielä kolme jäljellä, kommentoi päävalmentaja Jarno Lammi.

Vaikeat olosuhteet kuitenkin koituivat usean kilpasiskon kohtaloksi. Seuraavat hyppääjät eivät pystyneet päihittämään Menestrinan ja häntä ennen hypänneen Aliaksandra Danisheuskayan 49,5 metrin hyppyjä. Lopulta Menestrina siis kipusi neljänneltä sijalta hopealle.

– Tulokset olivat todella tasaisia, mikä teki kisasta erittäin jännittävän. Kukaan ei hypännyt yli 50 metriä, mikä kertoo haastavista olosuhteista. Olen erittäin tyytyväinen, että Jutta otti mitalin, kommentoi Lammi hyppyjen jälkeen.

LUE MYÖS:

Jutta Menestrinalle vesihiihdossa EM-pronssia 40 lämpöasteen paahteessa: ”Viimeiseen hyppääjään asti jouduin jännäämään”

Lammit hallitsivat vesihiihdon SM-kisoja