Kyselytulos: Lanttua syödään silloin tällöin

 

Yhteensä vastauksia tuli 35 kappaletta: ”Kyllä. Juureksista eniten”, 5, ”Silloin tällöin” 20, ”Kerran vuodessa jouluna” 4, ”En lainkaan” 6. ” Taulukossa ei näy vastausvaihtoehtoa ”En, mutta nautin sujuvasti Sleepy Sleepersin kappaleesta Syö lanttuva”, sillä sitä ei kokenut kukaan omimmakseen. Taulukko: Soile Virtanen

LVS tiedusteli viime kyselyssä lantunsyönnistä. Vesilahden Lanttujaisten hengessä laadittuun Syötkö lanttua? -kyselyyn vastasi 35 henkilöä.

Valtaosa, 20 vastaajaa (57 prosenttia), ilmoitti syövänsä lanttua silloin tällöin. Kuusi (17 %) valitsi vaihtoehdon ”En lainkaan”, viisi (14 %) vastasi syövänsä sitä ”juureksista eniten”. Neljä (11 %) vastaajaa ilmoitti syövänsä lanttua kerran vuodessa jouluna.

Vastausvaihtoehtoon ”En, mutta nautin sujuvasti Sleepy Sleepersin kappaleesta Syö lanttuva” ei myöntynyt kukaan.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?