Lvs.fi on Suomen paras paikallislehden verkkopalvelu

Lvs.fi paras verkkopalvelu

Palkinnon noutivat Lempäälän-Vesilahden Sanomat omistavan Pirmediat Oy:n yrittäjät Olli (vas.), Milla ja Hannes Sirén.

Lempäälän-Vesilahden Sanomien verkkopalvelu lvs.fi on valittu Suomen parhaaksi paikallislehden verkkopalveluksi kerran viikossa ilmestyvien paikallislehtien sarjassa. Palkinto jaettiin Sanomalehtien Liiton Suurilla Lehtipäivillä Hyvinkäällä 7. marraskuuta.

Haaga-Helian journalistiopiskelijoista koostunut raati arvioi lehden verkkopalvelua seuraavasti:

Lempäälän-Vesilahden Sanomat pyrkii aktiivisesti lisäämään ihmisten välistä ymmärrystä nostamalla jutuissaan ennakkoluulottomasti esiin ihmisiä monilta eri elämänpoluilta. Lehti pureutuu monipuolisiin aiheisiinsa syvällisesti ja ottaa myös lukijansa ansiokkaasti mukaan niiden käsittelyyn.

Lempäälän-Vesilahden Sanomat kiittää raatia lämpimästi tästä suuresta kunniasta!

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?