Toivojen tiimihenki voittojen avaimena

Kuva: LeTo fb-sivut
Sasu Hovi, Joona Rihkola ja Markus Merikallio olivat LeTolle tärkeitä lenkkejä, kun joukkue voitti kaksi ottelua salibandyn kolmosdivisioonassa.

Salibandyn kolmosdivarin lempääläiset ilouutiset sen kuin jatkuvat. Lempäälän Toivot kuittasi tililleen jälleen kaksi voittoa, kun Janakkalassa pelatussa turnauksessa LäySä kaatui lopun kirivaihteen ansiosta maalein 9–8 ja etukäteen kovaksi tiedetty Vincemuskin meni nurin maalein 6–4.

– Meillä on joukkueessa mahtava tiimihenki päällä. Joka pelaaja auttaa toista, eikä kukaan lannistu takaiskuista, iloitsi pelaajavalmentaja Jussi Kolehmainen.

LäySä-ottelu alkoi Toivoilta huonosti. Vastustaja yllätti vielä aamukohmeessa olleen LeTon hyvillä otteilla ja karkasi johtoon ja oli vielä tilanteessa 7–5 menossa kohti yllätystä.

– Onneksi päätöserässä kairattiin tarvittavat maalit. Hiukan tiivistimme kokoonpanojakin siinä kohtaan, kertasi Kolehmainen pelin käännettä.

Hämeenlinnalaisseura Vincemus on kokeneiden pelaajien muodostama joukkue, jolle LeTo syksyllä hävisi. Nyt lempääläiset valitsivat taktiikakseen kovan pelin, joka sekoittikin vastustajan pasmoja.

– Meidän pelikovuus ilmiselvästi turhautti vastustajia. He tekivät saamillaan ylivoimilla komeita maaleja, mutta tasakentällisin me hallitsimme peliä.

Olli Kallio oli jälleen maila kuumana ja iski seitsemän osumaa. Sasu Hovin saldona oli kolme maalia, Markus Merikallio oli Vincemus-pelissä kova luu saldolla kaksi maalia ja kaksi syöttöä.

LeTon kausi jatkunee runkosarjan jälkeen mitä todennäköisimmin nousukarsinnoissa. Sarjan ykköseksi päätynee tamperelaisseura Lätty, mutta LeTon asemaa sarjakakkosena voi pitää varsin turvallisena.

– Sellainen maku on, että kausi päätetään nousukarsintoihin, luo Kolehmainenkin uskoa hienoon lempääläiseen säbä-kevääseen.

 

Lue lisää:

LeTolle tappio ja voitto kotiturnauksesta