Vuoden parhaat yrittäjäyhdistykset palkittiin – Vuoden viestijä Lempäälän Yrittäjät saa aikaan muutosta viestinnällään

Vuoden parhaat yrittäjäyhdistykset. Kuva: Jari Lammassaari.

Yrittäjien vuoden parhaat paikallisyhdistykset palkittiin sunnuntai-iltana risteilyllä. Ehdotuksia tuli ennätysmäärä. Lempäälä nappasi ykköspaikan viestijänä.

Joroisten Yrittäjät, Ruokolahden Yrittäjät, Ulvilan Yrittäjät ja Kuopion Yrittäjät palkittiin Suomen Yrittäjien vuoden 2019 parhaina paikallisyhdistyksinä. Vuoden 2019 toimialajärjestö on Nuohousalan Keskusliitto ry. Lisäksi palkittiin Alavieskan Yrittäjät Vuoden tekijänä, Ilomantsin Yrittäjät Vuoden vaikuttajana ja Lempäälän Yrittäjät Vuoden viestijänä.

Vuoden viestijäksi tuli 24 ehdotusta. Lempäälän Yrittäjät Pirkanmaalta valittiin Vuoden viestijäksi. Yhdistys on saanut viestintänsä määrätietoisella kehittämistyöllä aikaan positiivista muutosta jäsenistönsä ja paikkakunnan yrittäjien arjessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?