LeKi takoi hämäläislukemat Rautaliigassa

Kuva: Antti Raunio
Tommi Välimaan paluu loukkaantumisen jälkeen tositoimiin inspiroi LeKin hulppeaan 12–0-voittoon Nokian Pyrystä.

Lempäälän Kisan ja Nokian Pyryn Akatemian välinen jääkiekon kakkosdivaripeli oli yksipuolinen kotijoukkueen näytös. LeKi voitti peräti 12–0 (3–0, 7–0, 2–0). Nokialaisten taistelu petti totaalisesti toisessa erässä.

– Sääliksi käy vastustajia, kommentoi eräs naiskatsoja toisen erän maalirallin ollessa pahimmillaan.

– Onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Numerot olivat tylyt, osaselitys oli, että Pyryltä puuttui heidän kärkipelaajiaan, tiivisti näytöksen annin lempääläisittäin valmentaja Nils Hagman.

Emil Rautakorpi (2+0) ja Teemu Koski (1+1) olivat intomielisimmät lekiläispelaajat. Kapteeni Sami Laakso on lupauksensa mukaisesti päässyt kuluvan vuoden puolella treenaamaan aktiivisemmin, ja tulosta syntyy (2+1). Pistepörssin kärkipään myyrät Jimi Palanto ja Jesse Hurme ovat pelistä toiseen vakinaamoja tilastoissa. Molemmilla on kuitattuna sarjassa peräti 46 tehopistettä, jolla sijoittuu koko lohkon pistepörssissä sijoille kolme ja neljä. Tommi Välimaa teki paluun polvivaivan jälkeen tositoimiin tällä kertaa itselleen oudolla pakin paikalla.

Lauantaina 15. helmikuuta LeKi järjestää Hakkarissa talvispektaakkelin eli ideana on pelata ulkoilmaottelu Hakkarin hiekkakentän kaukalossa. Sään haltija lupaa kuitenkin huonoa, plusasteita on luvassa liki koko viikolle.

– Varasuunnitelmana on pelata hallissa, mutta katsotaan nyt loppuun saakka säätiedotteita. Kaikenmoista oheisohjelmaa kuitenkin on luvassa koko perheelle eli pelataan matsi hallissa tai sisällä, on talven kiekkorieha näkemisen arvoinen, kommentoivat Nils Hagman ja tapahtuman pääpromoottori Jussi-Pekka Okero.

– Pelillisestikin on kova panos, kun sarjakärki KooVee/2 tulee vieraaksi, siinä laitellaan jo asetelmia kevän pleijereille, Hagman hehkuttaa.

Tapahtuman toteutuksesta LeKi tiedottaa kotisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.