Mummon Kammari teki lahjoituksen Kotokampukselle

Lempäälän Ehtookodon ja Kotokampuksen tiloissa toimi vuodesta 1992 aina vuoden 2019 loppuun Mummon Kammari. Kun ryhmän toiminta viime vuonna loppui, päätyi Mummon Kammari lahjoittamaan tilillään olleet rahat Kotokampukselle.

Kotokampukselle lahjoitettiin käytettäväksi sen asukkaiden virkistystoimintaan Mummon Kammarin tilillä olleet 2 509,81 euroa. Lisäksi lahjoitettiin samalle taholle jäljelle jääneet kammarilaisten itse tekemät peitot ja neuletyöt.

Mummon Kammari kokoontui aina maanantaisin entisen Ehtookodon nykyisen Kotokampuksen tiloissa kesiä lukuunottamatta. Toiminta oli vapaaehtoisten pyörittämää. Ahkerat ja taitavat kammarilaiset neuloivat vuosien varrella satoja niin sanottuja Äiti-Teresa-peittoja, villasukkia ja villatumppuja.

Peitoista iso osa vietiin eteenpäin Intiaan, ja halukkaille myytiin peittoja, villasukkia ja -tumppuja. Myyntituloilla pyöritettiin Kammarin toimintaa ja hankittiin kammarilaisille virkistystoimintaa. Nyt toiminnan loputtua varat haluttiin lahjoittaa Kotokampuksen asukkaiden iloksi.

LUE LISÄÄ:

Mummon kammarissa tehdään tasapainoisia ihmisiä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?