Toivoille varmistui kotipeliareena – Joukkueeseen tulossa ainakin kolme uutta pelaajaa

Lempäälän Toivot pelaa tulevan salibandysesongin kakkosdivisioonan kotiottelunsa Ideapark Sportissa. Asialle tuli sinetti kauppakeskusjohtaja Visa Vainiolan ja LeTon edustajien välisissä neuvotteluissa.

– Me pelaamme kakkosdivaria yksittäispeleinä ja kotipelit Ideapark Sportissa pelataan viikonloppuiltoina. Hieno homma, kun asia varmistui, puitteet peleille ovat huippuluokkaa, LeTo-manageri Jussi-Pekka Okero iloitsee.

LeTon ohella muun muassa lajin mahtiseura Tampereen Classics on pelannut joka kausi ainakin yhden pääsarjapelin Ideaparkin areenalla.

Tulevaan kauteen valmistautuva LeTo on varmistanut kolmen uuden pelaajan liittymisen ensi kauden sakkiinsa. KooVeen A-nuorista tulee puolustaja Santeri Haikonen, joka on toissa kaudelta tuttu pelimies Toivoista. Lempäälä Sportin nelosdivarisakista saapuu hyökkääjä Heikki Kyllönen ja samasta seurasta try out -sopimuksella liittyy Toivojen treenirinkiin kovaa jälkeä nelosen tasolla tehnyt hyökkääjä Johannes Kellosaari.

– Haikonen tiedetään päteväksi pakiksi. Kyllönen puolestaan on monikäyttöinen kaveri, joka istuu meidän tarpeisiimme hienosti. Kellosaaren kohdalla sovimme yhteisesti try outista.

– Tulevan kauden yksi haaste on, että ottelut kestävät tehokasta peliaikaa kolme 20 minuutin erää. Se on monelle pelaajalle uusi ja vaativa juttu, mikä vaatii joukkueelta laajempaa rosteria kuin edelliskaudelta, jolloin pelattiin kolme varttitunnin erää, tiedottaa Okero.

 

Lue lisää:

LeTolla historiallinen kausi säbässä