Hääkiven beach-kentät valloittavat huiput – Lempon Niemi ja Roininen arvokkaaseen turnausvoittoon Kalajoella

Kuva: Teemu Sorvoja
Turnausvoittajat Jyri Niemi (vasemmalla) ja Tommi Roininen ovat mukana perjantaina Hääkivellä kovatasoisessa beachvolley-turnauksessa.

Mikko Esko, Olli Kunnari, Tomi Rumpunen, Tapio Toiviainen plus iso sakki lempääläisiä sekä muita huippupelaajia, kuten tuoreet Kalajoen turnausvoittajat Tommi Roininen ja Jyri Niemi. Siinä kattaus yhdelle lempääläiselle kesän huippu-urheilutapahtumalle, joka on siis Hääkivellä pidettävä beachvolleyn kutsuturnaus. Pelit pelataan perjantaina 10. heinäkuuta iltapäivästä kello 16.30 alkaen.

Kahden hengen joukkueet ovat jaetut kahteen alkulohkoon, jonka sijoituksen perusteella pelataan sijoitusottelut. A-lohkon parit ovat Tommi Roininen/Kasimir Vuorinen, Mikko Esko/Toni Tuominen, Teemu Koivunen/Tapio Toiviainen ja Tomi Rumpunen/Eetu Rantanen. B-lohkossa puolestaan turnaavat Jyri Niemi/Ville Sorvoja, Tuomas Tihumäki/Arttu Lehtimäki, Joel Laakso/Sten Kruuda ja Esa Kunnari/Olli Kunnari.

–Hääkiven kentät ovat idylliset ja laadukkaat, Lempäälään ilman muuta pitää päästä pelaamaan hauskaan turnaukseen, viestitti Suomen yksi kautta aikojen kovimmista lentopalloilijoista eli Mikko Esko Vammalasta.

Lempo-Volleyn pari Jyri Niemi/Tommi Roininen teki superyllätyksen voitettuaan Kalajoen hiekkasärkillä käydyn maan kakkostason eli JNBT-turnauksen 4. heinäkuuta. Ennakkosuosikit saivat tuntea Lempo-parin railakkaan raadannan, sillä kaikki kauusi ottelua päättyi lempääläistuuletuksiin.

– Meillä oli kaksi liberoa kehissä, toinen oli hyökkäävä ja toinen puolustava libero. Olipa hieno voitto, kun pääsi kovia pelimiehiä vastaan taistelemaan, makusteli Niemi.

–Hääkivellä pelataan Tommin kanssa eri parien kanssa, mutta luvassa on kyllä ihan hurjatasoinen turnaus, kannattaa poiketa katsomaan, vinkkaa Niemi.