Info kiinni, numeroon ei vastata, eikä ihmisiä näy missään – Lempäälän terveyskeskus on muutoksen tuulissa

Lempäälän terveyskeskus on muutoksen tuulissa. Tämä on minun kannaltani katsottu mielenilmaus. Tulin koronatestaukseen sovittuna aikana, olin jo kello 10.40 pääsisäänkäynnillä. Katselin ulkopuolelta ja odotin ulkopuolella. Kaikenlaisia jo vanhentuneitakin lappusia teipattuna oveen. Olipa oikein puinen taulukin ulkona. Kukaan ei ollut edes pistokokein valvomassa, että ohjeita noudatettaisiin, mutta onhan jokaisella oma vastuunsa.

Suureksi ihmetykseksi koin muidenkin tietoa hakevien kanssa infon kiinniolon. Mikään numero ei vastannut, joista yritin tietoa saada. Viisi asiakasta yritti tavoittaa henkilökuntaa minun asiallani, ketään ei näkynyt missään. Minähän en saanut mennä sisään, sitten kello 11.30 menin ja tavoitin henkilökuntaa. Ystävällinen henkilö lähti hoitamaan asiaani ja kävi ilmi, että olikin päivystyksen puoli. Uudistuksista on kirjoitettu lehdessä. Ihmetyttää puhelinaika kello 8–10.30. Tuo aika ei tule riittämään, toiset puhuvat oireensa moneen kertaan. Siinä on linjat tukossa.

Muutoksia ehkä jossain kohtaa tarvittiin, mutta muutokset pitäisi tehdä hallitusti, ei sotkea koko järjestelmää kerralla. Enkä usko tiimityöhönkään.”Mitä useampi kokki sen suolaisempi soppa.”

SL