LeKi-futiksen naisilla kivasti yleisöä – Seuran B-juniori kutsuttu mukaan tyttömaajoukkueen toimintaan

LeKi-futis naisjoukkueen kausi päättyi pronssisiin tunnelmiin jalkapallon nelosdivisioonassa.

LeKi-futis naisjoukkueen kausi päättyi pronssisiin tunnelmiin jalkapallon nelosdivisioonassa.

Lempäälä on kaivannut omaa joukkuetta naisten sarjoihin myös jalkapallossa, sillä naisjoukkueen kotipelien yleisökeskiarvo oli 112. Katsojamäärä peittosi kakkosdivisioonassa pelaavan tamperelaiskolmikon. Ilveksen, TKT:n ja TPV:n katsojakeskiarvot jäivät alle viidenkymmenen. Naisten ykkösdivisioonassa ainoastaan Kansalliseen Liigaan noussut HPS Helsingistä ja pari muuta suurseuraa peittosi LeKi-futiksen katsojamäärät.

 

Kesällä LeKi:n B-tytöistä kutsuttiin pelaajia helmaritapahtumaan, ja kesän käännyttyä syksyksi, on ensimmäinen LeKi-futiksen kasvatti valittu mukaan U16-maajoukkueen toimintaan. Aluetapahtumissa ansioitunut Reija Taavila oli vielä varasijalla syksyn ensimmäiseen maajoukkueleiritykseen Eerikkilässä. Taavila ja muut aluetapahtumien pelaajat ovat isossa roolissa ensi kesän B-tyttöjen ja naisten joukkueissa.

 

Tampere United oli nelosen paras joukkue nousten ylempään sarjaan huimalla maalimäärällä, 84 tehtyä ja vain neljä päästettyä maalia. Näistä maaleista puolet TamU:n verkkoon teki LeKi-futiksen pelaaja.

Uuteen harjoituskauteen LeKi-futis lähtee vahvasti motivoituneina. Ensi kaudelle joukkue on asettanut tavoitteeksi olla nelosen paras joukkue ja ansaita nousu kolmoseen.

Harjoittelemaan lähtee heti kauden alusta noin 30 pelaajan ryhmä, josta osa tosin pelaa vain T18-sarjan pelejä.

Valmentajista on pula. Tällä hetkellä vanhimman ikäluokan noin 50 pelaajan palettia pyörittää vain kuusi valmentajaa, joten LeKi-futis ottaa motivoituneita tekijöitä mielellään mukaan apuvalmentajiksi tai huoltotehtäviin. –