Loiskeelle futsalissa avausvoitto

Loiskeen Markus Sairiala teki tärkeän avausmaalin. Kuva: Antti Raunio/LVS arkisto.

Torstain myöhäisilta 5. marraskuuta oli hyvä pelihetki Sääksjärven Loiskeen futsal-miehistölle, sillä kauden virkeimmällä peliesityksellä kuittaantui kauden avausvoitto kakkosdivisioonassa Ylöjärven Ilveksestä lukemin 5–2 (2–1). Loiskeen maalintekijöinä kunnostautuivat Markus Sairiala, Mikko Järvinen, Majid Ahmadi ja Miika Räisänen. Kertaalleen ylöjärveläiset sössivät pallon omaan maaliinsa.

Ottelun alku oli Loiskeelle shokeeraava, kun jo 47 sekunnin jälkeen pallo oli isäntien maalissa. Pikkuhiljaa kokenut oranssikaarti pääsi kuitenkin vauhtiin ja Loiske-ikoni Sairialan tasoitusmaalin jälkeen Hakkarin parkettia hallitsi koko lailla selvästi Loiske.

Kolmen ottelun jälkeen Loiske löytyy sarjasta sijalta seitsemän ja matkustaa seuraavaksi 14. marraskuuta samoissa pisteissä majailevan Mäntän Valon vieraaksi.

 

Lue myös:

Loiske avasi futsalkauden 2–6-tappiolla