Kyselytulos: Talviliikunnasta on nautittu

 

LVS:n viime kyselyssä tiedusteltiin talviliikunnasta, nyt kun niiden pariin on yhden lumettoman talven jälkeen jälleen päästy.

Kysymys oli, oletko jo ehtinyt nauttia talviliikunnan riemuista, ja vaihtoehdot olivat: olen laskenut mäkeä, olen hiihtänyt, olen luistellut, olen lumikenkäillyt, olen potkukelkkaillut, olen hölkkäillyt, olen lykkinyt lumia. Kyselyyn pystyi myös vastaamaan ”Kyllä, muutamia edellä mainittuja asioita.” tai ”En. Odotan vain kesää.”.

Kyselyyn vastasi 28 henkilöä.

Valtaosa, eli 15 vastaajaa, oli ehtinyt jo useamman lajin pariin. Vastaajista kuusi ilmoitti lykkineensä lumia.

Kuusi vastaajaa ei kuulu talviliikunnan ystäviin, sillä he ilmoittivat vain odottavansa kesää.

Yksi vastaaja oli hiihtänyt.

 

Lue myös:

Kyselytulos: Päivä on silminnähden pidentynyt

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?