Heikkinen huippuaikaan Helsingissä

Helsingin Myllypuron hallissa nähtiin suomalaisittain huippuvauhtinen 1500 metrin kilpailu, jonka voittaja oli maan toiseksi paras mieskestävyysjuoksija Joonas Rinne ajalla 3.44,57. Koko muu joukko taisteli tasaisesti kakkossijasta, jolle kiri lopulta LeKi-YU:n 18-vuotias Santtu Heikkinen mainiolla ajalla 3.51,53, joka luonnollisesti on nuorukaisen oma uusi halliennätys ja 19-vuotisten sarjan kaikkien aikojen tilaston viidenneksi kovin noteeraus.

Heikkisen kirille eivät mahtaneet mitään muun muassa viime kesän 5000 ja 10 000 metrin Suomen mestari Eero Saleva sekä viime kesän 3000 metrin esteiden mestari Hannu Granberg.

– Kunto on ihan hyvä, toivottavasti hallissa olisi ainakin joitain kisoja tulevina kuukausina, tuumaili Heikkinen LVS:n haastattelussa ennen joulua.

 

Lue myös:

Santtu Heikkinen koronavuoden säväyttäjä lempääläisessä urheilussa