Pirkan opisto palaa rajoitetusti lähiopetukseen – Aikuisten sisätiloissa tapahtuvaa liikunnan ja tanssin opetusta ei voida järjestää

Pirkan opisto palaa rajoitetusti lähiopetukseen lukuun ottamatta liikunta- ja tanssikursseja.

Pirkan opisto palaa rajoitetusti lähiopetukseen. Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä lievensi 16. helmikuuta lasten harrastamiseen ja kansalaisopistojen toimintaan liittyviä koronarajoituksia.

Lähiopetukseen siirrytään aikaisintaan 22. helmikuuta, kurssikohtaisesti ja korkeintaan kymmenen henkilön ryhmissä.

Osa kursseista jatkaa etäopetuksessa, mikäli se on tarpeenmukaista. Kurssien osallistujia tiedotetaan kunkin kurssin tilanteesta ja aikataulusta mahdollisimman pian.

Jos kurssilainen on perunut kurssiosallistumisensa ja haluaa palata lähiopetukseen siirtyvälle kurssille, tulee hänen ilmoittautua kurssille normaalisti uudestaan. Kurssin varsinaiset osallistujat saavat tiedon kurssin yksityiskohdista.

 

Alle 12-vuotiaiden lasten ja nuorten opetus vapautetaan ryhmäkokorajoituksista 22. helmikuuta alkaen. Alle 12-vuotiaat voivat kokoontua jatkossa yli 10 hengen ryhmissä, turvallisuusohjeista huolehtien.

Harrastavaa lasta saattavat aikuiset eivät saa jäädä sisätiloihin odottamaan lapsen harrastuksen ajaksi.

 

Aikuisten sisätiloissa tapahtuvaa liikunnan ja tanssin opetusta ei voida toistaiseksi järjestää lähiopetuksena rajoitusten vuoksi. 13–20-vuotiaiden liikunta- ja tanssiryhmät kokoontuvat edelleen korkeintaan 10 henkilön ryhmissä.

 

Yleisötilaisuudet, luennot ja tapahtumat ym. järjestetään edelleen verkossa. Kaikessa toiminnassa tulee edelleen noudattaa turvavälejä ja hygieniaohjeistusta, ja yli 12-vuotiailla suositellaan maskin käyttöä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?