LeKi:n nuorisohiihtäjät kisailivat mestaruuksista

Seitsemäs sija oli paras saavutus LeKi:n hiihtäjille nuorten SM-kilpailuissa Jyväskylässä. Sen saavutti parisprintin kaksikko Ella Noora HaapalehtoOona Kaikkonen 16vuotiaitten sarjassa. Kaksikkoja tässä perinteisen hiihtotavan ja kolmen osuuden kilpailussa oli 14.

16-vuotiaissa pojissa kaksikko Antti Urvanta-Otso Luodeslampi oli 19:s, Juho Keskinen-Samuli Jalonen kahta vuotta vanhemmissa 21:s.

Ella Noora Haapalehto hiihti kymmenenneksi henkilökohtaisessa 10 kilometrin perinteisen kisassa. Sarjana oli T17. Maaliin hiihti Laajavuoren maisemissa 61 tyttöä.

Poikien matkana oli 15 kilometriä. Keskisen sijoitus P17:ssä oli 31:s ja Jalosen M18:ssa 35:s.

Kuljusta Sotkamon urheilulukioonVuokattiin muuttanut ja seuraa LeKi:stä Ikaalisten Urheilijoihn vaihtanut Hilla Niemelä sijoitui 20-vuotiaiden 15 kilometrillä viidenneksi.

Sunnuntaina kisattiin Tampereen Kaupissa Hämeen mestaruuksista perinteisellä hiihtotavalla.

Ykkössijoja kisalaiset ottivat Kaupissa viisi: Aukusti Arvola (sarjana 18 ja matkana 10 km), Oliver Kaikkonen (14/5 km), Aapeli Karislahti (13/3 km), Joonas Kolehmainen (12/3 km), Ella Rajala (11/3 km). Atte Urvanta ei lähtenyt nuorten SM-kisoihin Jyväskylässä, vaan osallistui piirinmestaruushiihtojen yleisen sarjan kympille sijoittuen seitsemänneksi.